Daviscup/ Oliebollen toernooi

Op vrijdag 28 december organiseren wij het Daviscup/oliebollentoernooi in de Van der Ende hal voor alle jeugdleden die spelen met oranje, groene en gele ballen. Het wordt een toernooi waar dubbels en mixen zullen worden gespeeld. Het niveau maakt niet uit, speel je dit jaar voor het eerst of speel je al 15 jaar tennis, iedereen mag meedoen. Wij delen de landenteams/ wedstrijden in naar niveau. De wedstrijdjes voor de jonge kinderen zijn volgens de Tenniskids methode.

Het toernooi begint om ca. 13.00 uur waarna om 13.15 uur een warming-up zal worden gegeven….. de wedstrijden starten om 13.30 uur.

We sluiten deze middag af met oliebollen en allerlei lekkere hapjes uit de verschillende landen die deze middag hebben meegedaan.

Je kan je opgeven via: evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Vermeld je naam, leeftijd en niveau. Geef je op vóór zondag 23 december!

Hoe meer jeugd hoe leuker het zal worden.

Tot de 28e december!!