Padelbanen gecontracteerd

Op maandag 9 juli heeft Henrie Swaans namens de Stichting Tennisclub Naaldwijk het contract getekend met Peter Amerika van Padel Service Nederland (PSN) voor de levering en installatie van 2 Padelbanen. 
'Padel is in Nederland een nieuwe en snel groeiende sport die door met name tennisparken als aanvullende sport wordt aangeboden. Padel kan het beste omschreven worden als een mix tussen squash en tennis. De sport is relatief snel te leren en voor een breed publiek toegankelijk', aldus Arno Eussen, voorzitter van de Padelcommissie van LTC. 
De keuze voor PSN is tot stand gekomen na een grondig vooronderzoek door de Padelcommissie bestaande uit 4 ervaren Padelspelers: Piet Koetsier, Erich Kaya, Tony Slootweg en Raymond Scholtes. Ook de de KNLTB heeft de nodige input geleverd via Pieter de Leijer. 
Medio september zal de Padelcommissie samen met PSN de organisatie van Padel binnen LTC vorm gaan geven. De verwachting is dat de Padelbanen in april 2019 gereed zijn.   
In de tussentijd zal de Padelcommissie jullie nader informeren over de sport. Voor wie nu al meer wil weten over Padel verwijzen we jullie graag naar deze weblink: https://www.knltb.nl/padel
 
(Van links naar rechts: Arno Eussen - voorzitter Padel commissie LTC, Peter Amerika - Directeur PSN, Henrie Swaans - voorzitter Stichting Tennisclub Naaldwijk)

Sponsors LTC Naaldwijk