Vacature PR & Communicatiecommissie

Christel Schalke heeft na de ledenvergadering aangegeven te willen stoppen met haar werkzaamheden voor de PR & Communicatiecommissie. Ze stopt niet als vrijwilliger maar zal een nieuwe taak op zich nemen, te weten die van nieuwe ledencoach. De nieuwe ledencoach wijst nieuwe leden bij LTC Naaldwijk de weg, is vraagbaak voor nieuwe leden en geeft het bestuur adviezen naar aanleiding van de analyse van het aantal aan- en afmeldingen.

Bovenstaande betekent dat we een nieuw lid zoeken voor de PR & Communicatiecommissie.

De werkzaamheden betreffen voornamelijk de website en dan met name het plaatsen van berichten (gedeelte senioren) en het zorgdragen voor input. Tevens beheer je mede de mailbox van de redactie.

Ben jij handig met een computer, heb je wekelijks wat tijd beschikbaar en vind je het leuk om redactiewerkzaamheden te doen, of wil je liever eerst meer informatie, stuur dan even een mailtje naar pr@ltcnaaldwijk.nl met je naam en telefoonnummer. Er zal dan spoedig contact met je opgenomen worden.