Commissie Uitbreiding en renovatie Tennispark
Samen met voorzitter Henk Salome en Leo Voogt zal het nog toe te voegen lid van LTC Naaldwijk met B.A.S. meekijken tijdens de voorbereidingen, controle van werkzaamheden en beslissingen die tijdens de uitbreiding en renovatie moeten worden genomen.

Bouwcommissie Clubhuis
De voorbereidingen voor de uitbreiding en renovatie van het clubhuis zijn in volle gang, maar we zijn nog op zoek naar twee leden die samen met Henri Swaans (Stichting) de verdere voorbereidingen en controle op uitvoering oppakken.

Commissie Duurzame Energie
Deze commissie kijkt naar de huidige leveranciersvoorstellen met betrekking tot LED-verlichting om een uiteindelijke leverancierskeuze te kunnen maken, de KNLTB-scan en andere duurzame energieoplossingen zoals bijv. zonnepanelen. Vanuit de Stichting Tennisclub Naaldwijk zal Marko Boekestijn dit samen met onze leden Piet van Soest en Leo van Veen oppakken.

Padelcommissie
Voor deze commissie zoeken we twee leden die meedenken over de keuze welke leverancier met het beste voorstel is gekomen, meekijken tijdens de plaatsing van de padelbanen (met B.A.S.) en nadenken over hoe padel binnen LTC Naaldwijk kan worden geïntegreerd. De padelcommissie bestaat tot nu toe uit Arno Eussen (Bestuur), Raymond Scholtes, Erich Kaija (extern), Piet Koetsier (speler Nederlands padelteam)  en Peter de Leijer (KNLTB, verantwoordelijk voor padel).

Commissie Opening Tennispark
Rond 1 april 2019 zullen we ons vernieuwde tennispark feestelijk (her)openen. We, Pauline Verhagen (PR & Communicatie), Jose Scholtes (Paviljoen), Elma van de Bos (Evenementen Jeugd), Cissy Zandvliet (Evenementencommissie) en Hans Mulder (Bestuur), zijn op zoek naar een lid van LTC Naaldwijk die het leuk vindt om de opening mee voor te bereiden en uit te voeren.

Hand- en spandiensten voor- en tijdens de uitbreiding en renovatie
Voor en tijdens de uitbreiding en renovatie zijn er vele handen nodig om klussen te doen, zoals opruimen opslagcontainers, tuinhuis, schilderen, inrichten opslagloods, netjes maken tennispark, etc. Dit is een project, dus tijdelijk van aard.