Bouw jij mee aan de toekomst van onze club?

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is er door de leden overduidelijk voor uitbreiding en renovatie van ons tennispark gekozen. Om onze plannen voor LTC Naaldwijk te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Vele handen maken immers licht werk.

We hebben voor het komend jaar een aantal (tijdelijke) commissies in het leven geroepen om de uitbreiding en renovatie van ons tennispark (met start van padel) en clubhuis, nieuwe leden wegwijs  maken en coördinatie van vrijwilligers, mee vorm te geven.

We gaan binnenkort met de volgende commissies starten:

Commissie Uitbreiding en renovatie Tennispark:
Samen met voorzitter Henk Salome en Leo Voogt zal het nog toe te voegen lid van LTC Naaldwijk met B.A.S. meekijken tijdens de voorbereidingen, controle van werkzaamheden en beslissingen die tijdens de uitbreiding en renovatie moeten worden genomen.

Bouwcommissie Clubhuis:
De voorbereidingen voor de uitbreiding en renovatie van het clubhuis zijn in volle gang, maar we zijn nog op zoek naar twee leden die samen met Henri Swaans (Stichting) de verdere voorbereidingen en controle op uitvoering oppakken.
Deze commissie heeft twee vacatures! Dit is een project, dus tijdelijk van aard.

Commissie Duurzame Energie:
Deze commissie kijkt naar de huidige leveranciersvoorstellen met betrekking tot LED-verlichting om een uiteindelijke leverancierskeuze te kunnen maken, de KNLTB-scan en andere duurzame energieoplossingen zoals bijv. zonnepanelen. Vanuit de Stichting Tennisclub Naaldwijk zal Marko Boekestijn dit samen met onze leden Piet van Soest en Leo van Veen oppakken.

Padelcommissie:
Voor deze commissie zoeken we twee leden die meedenken over de keuze welke leverancier met het beste voorstel is gekomen, meekijken tijdens de plaatsing van de padelbanen (met B.A.S.) en nadenken over hoe padel binnen LTC Naaldwijk kan worden geïntegreerd. De padelcommissie bestaat tot nu toe uit Arno Eussen (Bestuur), Raymond Scholtes, Erich Kaija (extern), Piet Koetsier (speler Nederlands padelteam)  en Peter de Leijer (KNLTB, verantwoordelijk voor padel).

Commissie Opening Tennispark:
Rond 1 april 2019 zullen we ons vernieuwde tennispark feestelijk (her)openen. We, Pauline Verhagen (PR & Communicatie), Jose Scholtes (Paviljoen), Elma van de Bos (Evenementen Jeugd), Cissy Zandvliet (Evenementencommissie) en Hans Mulder (Bestuur), zijn op zoek naar een lid van LTC Naaldwijk die het leuk vindt om de opening mee voor te bereiden en uit te voeren.

Nieuwe ledencoach:
Christel Schalke is bereid gevonden om als Nieuwe ledencoach bij LTC Naaldwijk aan de slag te gaan. De Nieuwe ledencoach wijst nieuwe leden bij LTC Naaldwijk de weg, is vraagbaak voor nieuwe leden en geeft het bestuur adviezen naar aanleiding van de analyse van het aantal aan- en afmeldingen.

Coördinatie Vrijwilligers:
Om vrijwilligers binnen LTC Naaldwijk te boeien en op de juiste plek binnen de vereniging te krijgen, zijn we op zoek naar twee leden die dit op zich willen nemen. Ook het initiëren van een bedankmiddag/avond hoort bij deze functie. Deze taak is blijvend, maar door meerdere leden voor deze functie te zoeken, denken we dat de tijdsinspanning beperkter is.
Deze commissie heeft twee vacatures!

Hand- en spandiensten voor- en tijdens de uitbreiding en renovatie:
Voor en tijdens de uitbreiding en renovatie zijn er vele handen nodig om klussen te doen, zoals opruimen opslagcontainers, tuinhuis, schilderen, inrichten opslagloods, netjes maken tennispark, etc. Dit is een project, dus tijdelijk van aard.
Deze commissie heeft meerdere vacatures!

Zoals jullie zien, zijn er enkele commissies al  goed gevuld, maar kunnen we nog een aantal leden bij de opbouw van onze vereniging gebruiken. Heb je vragen of direct interesse, schroom niet om contact op te nemen met Henk Salome (voorzitter) of Hans Mulder (secretaris).

Henk: 0653335093 of mail naar bestuur@ltcnaaldwijk.nl
Hans: 0622606127 of mail naar secretariaat@ltcnaaldwijk.nl