Sponsoring acties... doe je mee?

Er zijn 2 bedrijven die een verenigingsactie hebben en waarmee je de vereniging ondersteunt. Dit zijn tankstation Peut in Naaldwijk en Helm & Heus makelaars in 's-Gravenzande. Bij beide bedrijven zijn we inmiddels aangemeld.

De actie van Helm & Heus betreft de verkoop van je huis. Iedereen die zijn of haar huis in de verkoop brengt bij Helm & Heus Makelaars mag een bedrag van €100 schenken aan onze vereniging. Klik hier voor meer informatie.

De actie van tankstation Peut betreft Tank & Schenk. Bij elke getankte liter brandstof gaat er 1 cent naar onze vereniging. Bij het afrekenen dien je alleen even aan te geven dat je de 1 cent per liter aan LTC Naaldwijk wilt bijdragen. Klik hier voor meer informatie.

Indien je tankt bij Peut in Naaldwijk of je huis gaat verkopen via Helm & Heus, denk dan aan onze vereniging. Het is een kleine moeite en alle beetjes helpen.