Westland Partners Familiedag 2018

Op zondag 20 mei (1e Pinksterdag) wordt onze jaarlijkse familiedag georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor alle leden van LTC Naaldwijk. Zij mogen familieleden uitnodigen die lid zijn maar ook die geen lid zijn maar wel willen tennissen. Je kan bijv. tennissen met een opa, oma, tante, oom, zus, broer, nicht of neef. Alles mag, zolang je maar familie bent en zolang er maar één iemand  in het koppel zit die jonger is dan 17 jaar. Je schrijft je in met z’n tweeën en je speelt je dubbelpartijen in een poule.

Op dit toernooi wordt de Fairplay Cup uitgereikt. Het koppel wat het sportiefst speelt, komt voor deze beker in aanmerking. We hebben een cup voor de jongere jeugd en de oudere jeugd.

Geef je op via evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl en vermeld daarbij je naam, naam van je partner en met welke ballen je speelt.

Wij hebben er zin in. Tot 20 mei!!