Wintercompetitie Jeugd vanaf 11 jaar

Westlandse Wintercompetitie jeugd 11 jaar en ouder

Op vrijdag 16 februari organiseren de Westlandse Tennisverenigingen weer de Wintercompetitie jeugd vanaf groep 8 en ouder. Dit keer wordt de competitie gehouden op ons park. We starten om 19.00 uur en het duurt tot 22.00 uur.

Je speelt elk half uur een partij tegen kinderen van andere verenigingen uit het Westland. Deze competitie organiseren we nu voor het 4e jaar en is altijd erg gezellig.

Heb je nog nooit meegedaan en lijkt het je leuk, meld je dan aan via evenementenjeugd@ltcnaaldwijk. Vermeld je naam, speelniveau en je mobiele nummer, zodat ik je in de appgroep kan plaatsen van de jeugd 11 jaar en ouder. Je krijgt dan elke maand een app voor deze competitie en ook voor andere leuke evenementen.