Gezellig en geslaagd Nieuwjaarstoernooi/borrel

Op zaterdag 6 januari hebben Sissi en Maarten het eerste evenement van dit jaar georganiseerd. Mede gezien de grote opkomst was het weer een geslaagde middag. Sissi en Maarten bedankt! Menigeen is het nieuwe jaar al tennissend gestart. Na het tennistoernooi is het glas geheven op het nieuwe jaar en had Raymond als verrassing een heerlijk hutspot buffet klaar staan. Kortom een gezellige en geslaagde middag.

Dit jaar staat er weer veel te gebeuren. Niet alleen de voorjaars- en najaarscompetitie met veel inschrijvingen, maar ook de toernooien en andere evenementen voor de jeugd en senioren: beginnend, ervaren, recreatief of competitief, voor ieder wat wils. En niet te vergeten de plannen voor de uitbreiding van het tennispark. De inzet van de vele vrijwilligers bij onze tennisclub maakt al deze activiteiten mogelijk. Dank daarvoor.

Het bestuur wenst jullie een gezond, sportief en uitdagend 2018 toe en wij zien jullie graag bij één van de tennisevenementen en de Algemene Ledenvergadering op 27 maart.