Nieuwe voorzitter gezocht

Zoals tijdens de Nieuwjaarsborrel reeds gemeld, willen we als Bestuur de taken (en
tijdsbesteding) meer proberen te scheiden en verdelen. Dit betekent dat we op zoek gaan naar iemand die de coördinatie en controle van de uitbreiding van clubhuis en tennispark kan begeleiden en een ander persoon die de voorzittersrol van de Vereniging voor zijn/haar rekening wil nemen. Hierbij hebben we jullie hulp nodig.

De voorzitter van onze vereniging heeft als belangrijkste taken het leiding geven aan de Vereniging, mede het Verenigingsbeleid bepalen en vertegenwoordigt de Vereniging in- en extern. Samen met de Secretaris en Penningmeester vormt hij/zij het Dagelijkse Bestuur. Enkele competenties van de Voorzitter bij LTC Naaldwijk zijn: kunnen verbinden, delegeren, stimuleren, communicatief vaardig zijn en het overzicht houden. Zie voor een volledige omschrijving het functieprofiel op de website.

Heb je interesse in deze uitdaging bij onze gezellige en succesvolle tennisclub? Wil je meer informatie hebben? Herken je jezelf in dit profiel of weet je iemand die je geschikt vindt als Voorzitter van LTC Naaldwijk? Laat het ons weten en mail met de secretaris Hans Mulder.

Namens alle leden, alvast bedankt.