BDO Open Jeugdtoernooi 2014

Van zondag 1 t/m zondag 8 september vindt weer ons Open Jeugd Toernooi plaats!! Dit toernooi is voor alle tennisspelende jeugd uit het westland en omliggende verenigingen.

Op dit moment is de inschrijving voor de open categorieen gesloten.
Er kan nog wel worden ingeschreven voor het Rood/Oranje/Groen event op de woensdagmiddag. DIT KAN NOG PER MAIL: OPENJEUGDTOERNOOI@LTCNAALDWIJK.NL
Graag naam, leeftijd/geboortedatum en knltbnummer vermelden!

Er wordt gespeeld in de volgende categorieen:
11 tm 12 jaar  (categorie geel in het tenniskids)
11 tm 14 jaar
11 tm 17 jaar
Hierin wordt gespeeld in de enkels, dubbels en mix.

Voor de jongere categorieën is er het Rood, Oranje, Groen Event op woensdag 4 september. Start: 13.00 uur !!
Daarin wordt gespeeld volgens het tenniskidsprogramma:
ROOD : kinderen 7 tm 9 jaar
ORANJE: kinderen 8 tm 11 jaar
GROEN: kinderen 10 tm 12 jaar (Dit onderdeel vervalt)

In de Rood, Oranje en Groen categorieen wordt gespeeld op verkleinde velden (zie afbeelding). Voor verdere informatie zie de wedstrijdbepalingen. Kinderen uit deze categorieen spelen dus alleen partijtjes tegen elkaar op woensdagmiddag 4 september.

Het belooft weer een week vol gezelligheid en tennisplezier met op woensdagmiddag een heerlijke pannenkoekenmiddag!!!

Wij hebben er in ieder geval weer zin in en we hopen jullie ook!!

Groetjes Carianne en Anja
openjeugdtoernooi@ltcnaaldwijk.nl