Barometer in beeld

De obligatieverkoop is in volle gang! Het bestuur doet haar uiterste best om niet alleen bedrijven, maar ook alle leden te benaderen. Ondertussen zit de sponsorcommissie ook niet stil. We hopen dat iedereen op de een of andere manier meedoet, zodat de barometer snel kan stijgen naar de noodzakelijke 300.000 euro!

Al meer dan 25% binnen
Op dit moment is er al meer dan 25% van het benodigde bedrag binnen! Dat is al een heel mooi begin. Maar... er is meer nodig! Je kunt zelf kiezen voor welk bedrag je meedoet. 250 euro, 500, 1000 of 2.500, er is van alles mogelijk. Doe wat voor jou haalbaar is en vul vandaag je formulier nog in en mail dit naar obligatie@ltcnaaldwijk.nl.

Jaarrond tennis-pagina
Uiteraard willen we iedereen goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het jaarrond tennis op ons park. Daarom hebben we speciaal hiervoor een nieuwe pagina ingericht. Daar houden we alle informatie up-to-date en vind je ook antwoord op veelgestelde vragen.

Vragen?
Toch nog een andere vraag of opmerking? Neem dan contact op via obligatie@ltcnaaldwijk.nl. Meer weten over de mogelijkheden voor sponsoring? Mail dan naar sponsoring@ltcnaaldwijk.nl

 

Sponsors LTC Naaldwijk