Geweldige finaledag met superfeest SingleMix Toernooi

Veneco single mix toernooi of wel het Rad van fortuin in maximale vorm

Zaterdag ben ik deelgenoot geweest van de finale dag en prijs uitreiking van het Veneco single mix toernooi. Ik ben onder de indruk  geraakt van de organisatie. Martin van Etten die als volleert spreekstal meester acteert en daarna de loterij regelt op een wijze die op de commerciële zenders niet zal misstaan. Daarbij staat de commissie, een 7 tal, te dansen, zoenen en swingen bij iedere prijs uitreiking. Prachtig om dat enthousiasme te zien.

En dan al die prijzen! Zelfs als je in de verliezers poule speelt en wint (of verliest) ga je met een vracht aan prijzen naar huis. Ook zijn de nieuwe clubkampioenen gehuldigd. Arend Zwarts en Brenda Dee mogen zich het komende jaar clubkampioen noemen. Een geweldige prestatie!

Het klapstuk van de avond is wel de loterij waarbij flatscreens, fietsen en tientallen andere prijzen aan de deelnemers worden verloot. Alleen als je aanwezig ben en je lot inlevert doe je mee. Een knap stukje klantbinding. Tel daarbij een super leuke DJ (duo) op en de sfeer is fantastisch.

Complimenten aan de organisatie die dit jaar in handen was van: Esther vd Valk, Nicole Scholtes, Leon de Wilde, Martin van Etten, Paul Zwinkels, Dennis Verbeek en Mark Oomen.

Henk Salome

De trotse clubkampioenen: