Opgeven Jeugdweek

In de laatste week van de zomervakantie (tijdens de Naaldwijkse braderie) is het weer zo ver. In samenwerking met Burgersdijk tennis wordt er bij LTC Naaldwijk de jeugdweek georganiseerd!

Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus is er tussen 9.00 en 13.00 uur van alles te doen op het tennispark. Natuurlijk gaan we veel tennissen, veel trainen en veel wedstrijdjes spelen, maar er is ook tijd voor spelletjes, video-opnamen en nog veel meer!

De kosten voor deze gehele week bedragen € 50,- dit is inclusief iets te drinken en wat lekkers tussendoor. Ook een leuk uitje op vrijdag zit bij de kosten.

De jeugdweek is bedoeld voor alle jeugdleden tot en met 13 jaar. Vind je het leuk om de vakantie goed af te sluiten en de hele week te tennissen? Mail dan naar ludo@burgersdijktennis.nl. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en t-shirtmaat (128/146/164)

Wees er snel bij, want vol=vol.