50-jarig jubileum

Gala Avond groot succes!

De Gala Avond werd een sfeervolle en geslaagde avond in de prachtige entourage van de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein. Bedoeling was met de avond het 50-jarig jubileum af te sluiten en tegelijkertijd het startsein te geven voor de realisatie van jaarrond tennis op het park. Daarvoor was echter nog wel een laatste stukje van de financiën nodig. Dat werd gisterenavond binnengehaald met een kavelveiling onder leiding van Alphons de Wit en een prachtige bijdrage van Fonds Westland.

Van der Ende Groep hoofdsponsor
Mooie start van de avond was de onthulling van de hoofdsponsor voor de nieuw te bouwen Veldeman hal. De ‘Van der Ende Groep’ presenteerde zich tijdens de Gala Avond op passende wijze en gaf aan haar naam voor de komende 10 jaar aan de hal te willen verbinden.

Raemon Sluiter
In een verder gevarieerd programma met heerlijk eten en levendige optredens praatte Desiree van Yperen het programma op een ontspannen en ludieke manier aan elkaar. Ook ‘mystery guest ‘ Raemon Sluiter zorgde voor leuk vermaak. Hij werd geïnterviewd door top jeugdlid Stanzi Stuyt, maar draaide ook zijn hand niet om voor een dans met de Can Can danseressen. Uiteindelijk werd hij ook nog als kavel ingezet en voor een mooi bedrag aan de jeugdafdeling van de vereniging ‘verkocht’.

Bijdrage Fonds Westland
Ook Fonds Westland zorgde op deze bijzondere avond voor een verrassing. Het Fonds is enthousiast over de zorgvuldig voorbereide initiatieven van LTC Naaldwijk en onderstreepte dat een Veldeman hal in het Westland zeker een breed maatschappelijk doel dient. Daarom zegde het fonds een prachtige bijdrage toe van € 10.000,--. Met de totale opbrengst van € 32.500,-- is de financiering rond en kan naast een nieuwe ondergrond op het park ook de bouw van de Veldeman hal beginnen!

Sponsors LTC Naaldwijk