Aanmelden Herfstcompetitie vóór 17 juni

Inschrijven voor de herfstcompetitie dient voor zondag 17 juni te gebeuren door een e-mail te sturen naar gerard@bosdaalen.nl. Het is de bedoeling dat de captain 1 e-mail stuurt met daarin alle benodigde gegevens: namen van alle teamleden, inclusief hun bondsnummer, e-mailadres en speelsterkte voor single en dubbel. Ook graag aangeven voor welke soort competitie de aanmelding geldt. Het inschrijfgeld bedraagt 120 euro per team.

Verschillende mogelijkheden
Bij de herfstcompetitie kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden:

• Zaterdagcompetitie, aanvang 12:00 uur: Gemengd 18+, Heren 18+, Dames 18+
  • Vrijdagavondcompetitie, aanvang 19:00 uur: Gemengd 30+, Heren 30+, Dames 30+
  • Donderdagmorgencompetitie, aanvang 09.30 uur: Dames 18+.

Regels
Voor deelname aan de herfstcompetitie gelden een aantal regels:

• Iedere speler moet alle zeven speeldagen beschikbaar zijn.
  • Iedereen moet op tijd aanwezig zijn, dwz een half uur voor aanvang van de wedstrijden.
  • Voor de zaterdagteams geldt dat ieder team tijdens een eigen thuiswedstrijd de bardienst draait en ook het park afsluit.
  • Terugtrekken van een team na de sluitingsdatum levert een boete op van 227euro! (Dat is een regel van de KNLTB).