Najaars(herfst)competitie

Najaarscompetitie 2018
De najaarscompetitie vindt plaats in het najaar  en duurt 7 weken. We starten half september en eindigen eind oktober (met eventuele inhaaldagen in november).

Inschrijven
Inschrijving is per team. Mochten er zich meer teams aanmelden dan er geplaatst kunnen worden, dan zal er geloot worden. Teams uitkomend in een hogere klasse dan de laagste zijn ten alle tijden verzekerd van een competitieplek en voor deze teams gelden bovengenoemde regel niet.

Inschrijven kan tot uiterlijk 14 juni klik hier

Speeldata
De speeldata voor de najaarscompetitie van  2018 vind je hier

Variabele begintijden op zaterdag en zondag
Op zaterdag en zondagworden de wedstrijden tussen 9.00-16.30 uur gestart.

8&9-competitie
Dit najaar is er ook de mogelijkheid voor beginnende tennissers om mee te doen aan de  de 8&9-competitie,  een competitie speciaal voor speelsterkte 8 en 9. Een ideale competitievorm voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen met speelsterkte 8 en 9 die al een poosje tennissen maar nog nooit competitie hebben gespeeld. In deze competitie kan deze groep op een aangename en gezellige manier kennismaken met het spelen van competitie, de partijen tellen namelijk niet mee voor de rating. De 8&9-competitie wordt aangeboden op donderdagavond. Tijdens een competitiedag worden er twee dubbels gespeeld, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DD, HD, GD). Zo kan het voorkomen dat twee vrouwen spelen tegen een man en een vrouw of tegen twee mannen. Een ploeg bestaat tijdens een competitiewedstrijd uit minimaal 3 spelers

Verschillende mogelijkheden voor 50+
Voor leden van LTC Naaldwijk die geboren zijn voor 1 januari 1969 zijn er dit najaar mogelijkheden om competitie te spelen in de 50+ categorie. Dit kan zowel op donderdagochtend of vrijdag overdag. Zie het inschrijfformulier voor de verschillende mogelijkheden.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per team is 185 euro voor teams welke 6 of 8 partijen spelen, en 140 euro voor teams welke 5 partijen of minder spelen.

Contactpersoon Senioren:
Ron Gram voor de Vrijdagavondcompetitie
Richard Schalke voor de Zondagcompetitie
Robert Scholtes voor de overige competities

Voor vragen of opmerkingen kun je bij hen terecht: competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl.