Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie vindt plaats in het voorjaar en duurt 7 weken. We starten begin april en eindigen in juni.

Inschrijven
Inschrijving is per team. Mochten er zich meer teams aanmelden dan er geplaatst kunnen worden, dan zal er geloot worden. Selectieteams zijn ten alle tijden verzekerd van een competitieplek en voor deze teams gelden bovengenoemde regel niet.

Cursus VCL
Vanaf de voorjaarscompetitie 2016 is het verplicht dat van ieder competitieteam minstens 1 teamlid de cursus VCL gevolgd heeft.  Ook dit jaar zal deze cursus door LTC Naaldwijk aangeboden worden. Deze cursus zal voor de voorjaarscompetie verzorgd worden door de KNLTB.

Dit om meer spelregelkennis te krijgen bij de teams, en het aantal mensen met een VCL diploma bij LTC Naaldwijk te vergroten.

Nieuw in 2018!
Voor 2018 is gekozen voor uniformiteit in de vorm van verkort spelen in alle dubbelpartijen: alleen een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set.

Daarnaast mogen competitiespelers een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal uitkomt in een hoger geklasseerd team.

Voor het eerst competitie spelen?
Net begonnen of les gehad en klaar voor de competitie? Of in je jeugd competitie gespeeld en nu al jaren niet meer? Dan is de nieuwe 8&9-competitie iets voor jou. Je speelt wedstrijden op je eigen niveau. Er zijn zeven speeldagen in april en mei. Donderdag of Zondagavond. We stellen teams samen met minimaal drie spelers/speelsters. Elk team speelt per wedstrijddag twee dubbelpartijen (herendubbel, damesdubbel of gemengddubbel). Aanmelden kan via een mail aan competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per team is 160 euro voor teams welke 6 of 8 partijen spelen, en 115 euro voor teams welke 5 partijen of minder spelen.

Speeldata
De speeldata voor de Voorjaarscompetitie van  2018 vind je hier.

Inschrijfformulier
Inschrijven kan tot uiterlijk 1 december via https://goo.gl/forms/E5L3g850gZooKD692
De wedstrijden van de teams die zich voor de zaterdag inschrijven kunnen starten tussen 09:00 uur en 16:00 uur.

Let op: voor inschrijving in 35+ competitie geldt dat spelers en speelsters geboren zijn vóór 1 januari 1984

Contactpersoon Senioren:
Ron Gram voor de Vrijdagavondcompetitie
Richard Schalke voor de Zondagcompetitie
Gerard v.d. Bos voor de overige competities

Voor vragen of opmerkingen kun je bij hen terecht: competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl.