Nieuwsarchief

gecanceld.jpg

Extra ALV op 7 september gaat niet door!

Naar aanleiding van recente ontwikkelingen en onzekerheden heeft het bestuur besloten de extra ALV op 7 september niet door te laten gaan. Voorzitter Henk Salome legt in een brief naar de leden uit waarom.
Lees meer hierover

burgerdijkten.jpg

Start Wintercursus

Er is weer de mogelijkheid om je in te schrijven voor de eerste wintercursus. De uiterste inschrijfdatum is 15 september 2017.
Lees meer hierover

hal1.jpg

de Van der Ende hal binnenseizoen 2017-2018

Nog 6 weken, dan begint het binnenseizoen weer. Het gebruik van de hal schommelt jaarlijks zo ongeveer rond de 45%. Daarbij zijn de avonden van 19.00 tot 22.00 uur goed bezet.      
Lees meer hierover

tenniskids1.jpg

Tennis 4 daagse JEUGD

Van maandag 14 augustus tot en met donderdag 17 augustus zullen de 4 daagse plaats vinden van 08.30 uur tot 15.00 uur. Er is beperkte ruimte voor vrij spelen. Het grootste gedeelte van de tijd zullen er 6 tot 8 banen bezet zijn voor de jeugd.

werk-in-uitvoering.png

LTC Naaldwijk beperkt bereikbaar

Van 14 augustus tot 17 augustus gaan de werkzaamheden van BAM verder op het plateau nabij de ingang van de tennis en de kruising met het fietspad. Dit zal geheel afgesloten zijn. Parkeren is mogelijk op het terrein aan de Hoogwerf.  
Lees meer hierover

open bloemen toernooi.jpg

Intergreen Open Bloemen Toernooi

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi is volop bezig t/m zondag 6 augustus. Het is een zeer gezellig en geslaagd toernooi dus kom kijken.  
Lees meer hierover

Loo.jpg

Parkrenovatie LTC 't Loo

In verband met de renovatie van hun park is met LTC ’t Loo de afspraak gemaakt dat de jeugd onder bepaalde voorwaarden tijdelijk bij ons mag komen spelen. 
Lees meer hierover

park.jpg

Plannen uitbreiding park LTC

Door middel van deze informatie willen wij je bijpraten over de laatste plannen van LTC Naaldwijk betreft de uitbreiding van het park en de daarbij horende planning en financiën.    
Lees meer hierover

werk aan de weg.jpg

weg afgesloten

Vanaf 26 juni tot eind juli is de toegang naar het sportpark via de rotonde aan de Galgeweg afgesloten. 
Lees meer hierover

Guus.jpg

Guus Vogels overleden

Afgelopen dinsdag is ons oud tennislid Guus Vogels overleden, Guus was buiten een trouw tennislid een bevlogen vrijwilliger.
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk