Tenniskids vernieuwd organisatieteam

Eerder dit jaar hadden Jacqueline en Jessica aangegeven ermee te stoppen nadat zij met veel enthousiasme de afgelopen 3 jaar de organisatie van Tenniskids op zich hadden genomen. En daarmee veel gezellige tennisochtenden voor de kinderen hebben georganiseerd. Op hun oproep voor nieuwe teamleden reageerden wij met een positief antwoord.  Afgelopen World Tourronde hebben we meegekeken en kunnen daarom goed voorbereid van start.

Op zondag 10 september trappen we af met de najaarsreeks van de World Tour met 3 rode teams en 1 oranje team. De teams spelen afgewisseld thuis of uit met ander Tenniskidsteams uit de regio. Zelf zijn we ook gastclub. De eerste zondag speelt er zowel 1 van de rode teams als 1 oranje team thuis op LTC Naaldwijk waarbij we andere clubs zullen ontvangen. Wij hebben er zin in!

Zijn er vragen over Tenniskids? Spreek ons eens aan. Onze kinderen hebben tennisles gevarieerd van maandag, dinsdag en woensdag. Grote kans dat je ons op deze dagen op of rond de tennisbanen kan vinden. Ook kun je ons een email sturen via tenniskids@ltcnaaldwijk.nl.

Allard Zomer
Arjan van Santen