de Grote Clubactie

Ook in 2017 doet LTC Naaldwijk weer mee aan de Grote Clubactie.  De actie zal op zaterdag 16 september 2017 van start gaan en op vrijdag 17 november moeten alle verkochten loten zijn ingeleverd in de bekende box op de bar in het Paviljoen. Natuurlijk hopen wij weer dat er veel loten zullen worden verkocht.
In de week van maandag 11 september zullen de boekjes tijdens de lessen aan de jeugdleden van 8 t/m 12 jaar worden uitgedeeld. Ook dit jaar hebben we weer mooie prijzen voor degene die de meeste loten verkoopt. Dus…. doe je best!!

De jeugd die namens onze vereniging bij een koper langskomt, zal middels een eenmalige machtiging de loten verkopen. De verkopers hoeven dan niet met losgeld over straat.

Ook kunnen er loten worden gekocht bij Sigarenmagazijn De Wilde, Prins Hendrikstraat 14 in Naaldwijk.

Zijn er vragen, stuur dan een mailtje naar evemenmentenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Met de opbrengst van de loten kunnen we het komende seizoen weer leuke activiteiten organiseren en/of nieuwe materialen aanschaffen. Help je mee?