Start Voorjaarscompetitie 2017

In april gaan er 70 teams voorjaarscompetitie spelen. Om alle teams de informatie te verstrekken hebben we dit jaar de captains avond opgedeeld op meerdere avonden.

Vrijdagavond teams
Op 28 maart is er een captains avond voor de senioren die op vrijdagavond spelen. Dit jaar zal deze avond niet alleen bestaan uit het ophalen van de mappen/ballen, maar worden de captains verwacht, en zullen alle zaken voor de competitie  besproken worden. De captains worden om 20.00 uur in het paviljoen verwacht.

Senioren teams
Voor de overige senioren teams is er op maandag 3 april van 19.30 uur – 21.00 uur  captainsavond. Op deze avond kunnen de ballen en mappen opgehaald  worden.

Dispensatie
Spelers die in twee teams op verschillende dagen gaan spelen, moet er dispensatie aangevraagd worden. Geef dit door met vermelding van naam,bondsnr.,teams en klasse waar ze in spelen, aan competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl.

Invallen
Voor de leden die willen invallen bij een competitie team. Stuur een mail naar competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl . Vermeldt daarbij naam , speelsterkte,telefoonnummer en voor welke competitie dag je beschikbaar bent .

Vrijspelen
Tijdens de competitie kan er op vrijdagavond en op zondag niet vrijgespeeld worden ! Op zaterdag ie er beperkt ruimte om vrij te spelen. Raadzaam is om eerst even het paviljoen te bellen: 0174-626239

Alle teams heel veel plezier en gezelligheid toegewenst tijdens deze competitie.

 

Sponsors LTC Naaldwijk