Sponsoring

LTC Naaldwijk is trots op haar vereniging, met al haar leden en vrijwilligers. Daarnaast zijn wij zeker zo trots op het grote aantal bedrijven en instellingen dat LTC Naaldwijk een warm hart toedraagt. Diverse sponsoren zijn op verschillende manieren betrokken bij onze bloeiende vereniging. Dat willen we graag zo houden en waar mogelijk zelfs verder uitbouwen.

Belangrijke rol voor sponsors
Voor de komende jaren hebben we een aantal ambitieuze plannen. Duidelijk is dat onze bestaande en ook eventuele nieuwe sponsors hierin een belangrijke rol spelen. Want: om onze visie op jeugdtennis, accommodatie, training en speelmogelijkheden te realiseren zijn extra inkomsten onontbeerlijk.

Actieve en enthousiaste sponsorcommissie
Medio 2011 is een enthousiaste club vrijwilligers gestart met het professionaliseren van het  PR- & Sponsorbeleid. Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een eenduidige en actieve presentatie naar buiten moet LTC Naaldwijk beter op de kaart zetten. Tegelijkertijd biedt dit natuurlijk ook extra mogelijkheden voor sponsors.

Wij denken graag met u mee!
Deelt uw bedrijf onze passie en wilt u dit uitdragen? Wij bekijken samen met u de kansen die tennissponsoring biedt. In onze sponsoringfolder vindt u al diverse aantrekkelijke mogelijkheden op een rij. We nodigen u graag uit voor een brainstormsessie en denken met u mee over passende sponsoruitingen.

De sponsor commissie :
Remco Salome, Nicolet Grootscholten, Stefan van den Ende