Evenementen in 2017

Ook in 2017 komen er weer leuke en gezellige evenementen aan. Doe je ook mee?

Slaapfeest 2017

Ben je 7 jaar of ouder en ben je lid van L.T.C. Naaldwijk?
Kom dan op dinsdag 25 april naar het fantastische Westland Partners tennisSLAAPfeest!!

Om 15.45 uur worden jullie verwacht op het tennispark, zodat we om 16.00 uur kunnen starten met dit geweldige feest. Natuurlijk krijgen jullie lekker eten en gaan we veel leuke dingen doen!

De naam zegt het al... het is een tennisSLAAPfeest. We slapen in ons mooie clubhuis. Neem dus naast je tennisracket en tenniskleding ook je pyjama, slaapzak, luchtbed/matrasje, knuffel en je toiletspullen mee. Neem ook een extra set kleding en schoenen mee, die vies mogen worden. Zorg ervoor dat op al je spullen je naam staat. Mocht je een elektrische pomp hebben, voor het opblazen van je luchtbed, neem deze dan ook mee!
Als je liever niet blijft slapen, kun je om 23:00 uur door je ouders worden opgehaald.
Op woensdag 26 april beginnen we de dag met een ontbijtje. Daarna gaan we natuurlijk nog even de baan op. Je ouders kunnen je dan om 10:00 uur weer op komen halen.
Laat snel weten of je komt. De kosten voor dit spetterende slaapfeest bedraagt € 10,-- per kind. Het slaapfeest is alleen voor kinderen die op de basisschool zitten!!

Voor vragen en aanmelden stuur je een mail naar evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Vermeld je naam, leeftijd, mobiel nr. ouders en evt. bijzonderheden.

Inschrijven kan tot vrijdag 21 april !
Hopelijk tot ziens op dinsdag 25 april !!

Groetjes van slaapfeestleiding

Familiedag 2017

Op zaterdag 3 juni (de zaterdag van het Pinksterweekend) wordt onze jaarlijkse familiedag gehouden. Ook speelt op deze dag ons Eredivisieteam thuis. Een goede reden om onze gezellige familiedag te organiseren!!

Deze dag is bedoeld voor alle leden van LTC Naaldwijk. Zij mogen familieleden uitnodigen die lid zijn maar ook die geen lid zijn maar wel willen tennissen. Je kan bijv. tennissen met een opa, oma, tante, oom, zus, broer, nicht of neef. Alles mag, zolang je maar familie bent en zolang er maar één iemand in het koppel zit die jonger is dan 17 jaar. Je schrijft je in met z’n tweeën en je speelt je dubbelpartijen in een poule.

Op dit toernooi wordt de Fairplay Cup uitgereikt. Het koppel wat het sportiefst speelt, komt voor deze beker in aanmerking. We hebben een cup voor de jongere jeugd en de oudere jeugd.
De kosten voor deze dag zijn € 12,50 per koppel. Hiervoor krijgen jullie drinken, koffie, cake, ijs, broodjes en kroketten. En voor de kinderen is er nog een verrassing!

Wil je meedoen met deze familiedag schrijf je dan in vóór woensdag 31 mei op het volgende emailadres: evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Vermeld je naam, leeftijd, naam van je partner en de kleur van de ballen waarmee je speelt of je speelsterkte.

Tot 3 juni.

Open dag 2017

Op 18 maart 2017 was er de Westlands Partners Notarissen & Advocaten Open Dag voor alle jeugd van de basisscholen. De dag is druk bezocht. Er waren ongeveer 60 kinderen die volop genoten van de activiteiten. Het was een geslaagde dag! Voor foto's klik hier.

Opening Zomerseizoen 2017

Op zaterdagmiddag 25 maart vond de jaarlijkse opening van het zomerseizoen plaats voor de jeugd. Het was heerlijk weer en rond 13.00 uur waren er toch nog 25 kinderen gekomen om gezellig mee te doen met dit festijn.

Na het openingswoord van de voorzitter werden de kinderen ingedeeld in groepjes  en mochten ze beginnen met de spelletjes die op de banen waren neergezet. Ook was er een springkussen en kregen de kinderen heerlijke pannenkoeken.

Het was een hele gezellige middag die werd afgesloten met de prijsuitreiking van de quiz. Deze quiz hing kris kras door het Paviljoen. Sem en Ties wonnen een mooie dopper gesponsord door Burgersdijktennis.

Iedereen die heeft geholpen met deze middag heel erg bedankt en voor iedereen tot volgend jaar!

Voor foto's klik hier