Voorjaarscompetitie 2018

Voorjaarscompetitie 2018 (groen en geel)
Vanaf 8 april start de jeugdcompetitie weer. Hierin wordt gespeeld in de leeftijden:
10 t/m 12 jaar (groen) 11 t/m 14 jaar en 11 t/m 17 jaar. Op 7 zondagen worden er wedstrijden gespeeld uit en thuis in teamverband.
De speeldagen zijn: 8, 15, 22 april, 6, 13, 27 mei en 3 juni.
(inhaaldagen zijnl 10, 21 mei en 10 juni).
De teamindeling zal op de site van LTC worden geplaatst en de teams zullen hierover ook per mail worden geinformeerd.
Alle jeugdteams spelen op zondag. Ook de groene competitie (voorheen de woensdagmiddagcompetitie).
De KNLTB wil de zondag DE competieidag voor de jeugd houden.
Vind jij het ook leuk om competitie te spelen en wil je meer informatie dan kun je een mail sturen naar jeugdcompetitie@ltcnaaldwijk.nl.
Opgeven voor de voorjaarscompetitie 2018 moet je doen voor: 30 november 2017.
Via competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl (selectiespelers worden automatisch ingedeeld).

Wat moet je weten over competitie spelen?

Geen garantie
Jeugdleden kunnen deelnemen aan de voorjaars- en de najaarscompetitie. Hiervoor moet je je wel tijdig inschrijven! We doen ons best om iedereen in te delen, maar we kunnen geen garantie geven dat je ook echt mee kunt doen. De Technische commissie van LTC Naaldwijk en de tennisschool maken gezamenlijk de indeling. Uiteraard letten zij daarbij op niveau en eventueel selectie spelende jeugd.

Woensdag, zaterdag of zondag
Jeugdleden kunnen competitie spelen op  woensdag, zaterdag of zondag. De woensdag is voor de basisschoolkinderen (vanaf 8 jaar) en de zaterdag/zondag voor voortgezet onderwijs. Wanneer je besluit om competitie te gaan spelen, dan verwachten we wel dat je 7 weken beschikbaar bent voor je team. Ook geldt als voorwaarde dat je hebt deelgenomen aan de winterlessen van LTC Naaldwijk en je dient lid te zijn van onze vereniging.