Jeugdnieuws

bedankt 1.jpg

Herfstcompetitie 2017

7 weken lang spelen de jeugdteams van LTC Naaldwijk tegen andere verenigingen. De KNLTB heeft zondag als 'de tennisdag' voor de jeugd gemaakt
Lees meer hierover

foto 12.jpg

Tenniskamp 2017

Van maandag 14 t/m donderdag 17 augustus was het zomerkamp. Ruim 30 kinderen deden mee en hebben 4 dagen lang getennist, lolgemaakt en nog veel meer! 
Lees meer hierover

world tour kleuren.jpg

Tenniskids vernieuwd organisatieteam

Op zondag 10 september trappen we af met de najaarsreeks van de World Tour met 3 rode teams en 1 oranje team. Dit jaar met een nieuw team!
Lees meer hierover

racket trekken.jpg

Westlandse Tenniscompetitie Jeugd

Ook dit najaar en winter wordt er weer de Westlandse Tenniscompetitie voor de jeugd van 12 t/m 20 jaar georganiseerd. Deze competitie wordt 5x georganiseerd op een vrijdagavond
Lees meer hierover

images.jpg

Jeugdapp tennis

Ben je 12 jaar of ouder en wil je op de hoogte blijven van de competitie en de evenementen of andere leuke activiteiten.
Lees meer hierover

grote clubactie.jpg

de Grote Clubactie

Op zaterdag 16 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Op vrijdag 17 november moeten alle loten weer ingeleverd zijn. 
Lees meer hierover

daviscup toernooi.jpg

Westland Partners Davis Cup

Op zondag 12 november organiseren wij weer een Daviscup toernooi in de Van der Ende hal voor alle jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar. Jullie horen nog wanneer jullie je voor dit toernooi kunnen inschrijven. Zet deze datum alvast in je agenda!!

images.jpg

Voorjaarscompetitie 2018

De voorjaarscompetitie voor de jeugd start op zondag 8 april 2018. De teams hiervoor moeten we in december opgeven bij de KNLTB.Kijk snel verder als je mee wil doen.
Lees meer hierover

oliebollen-tennisballen.jpg

Westland Partners Oliebollentoernooi

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een oliebollentoernooi georganiseerd op donderdagmiddag 28 november. Er zullen dubbels worden gespeeld op je eigen niveau. Deze middag is voor iedereen van 6 t/m 18 jaar.  

Sponsors LTC Naaldwijk