Jeugd

LTC Naaldwijk heeft op dit moment ongeveer 250 jeugdleden. We vinden het belangrijk dat de jeugd het spel goed kan leren en ook leuk vindt. Tennis is een moeilijke sport! Daarin werken we samen met Burgersdijk tennis. LTC Naaldwijk biedt zowel voor de recreatieve als voor de prestatieve jeugd verschillende mogelijkheden.

We organiseren voor onze jeugd allerlei leuke en uitdagende activiteiten. Daarmee hopen we niet alleen de binding tussen de jeugdleden onderling, maar ook de binding met onze club te versterken. Kinderen vanaf 4 jaar mogen zich al aanmelden voor het voorbereidende tennis. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen zonder lidmaatschap tennissen tijdens de lessen voor voorbereidend tennis. Kinderen van 6 t/m 17 jaar zijn wel jeugdlid van onze vereniging. Daarin is weer onderscheid tussen junior mini (6 t/m 8 jaar) en junior (9 t/m 17). Zij kunnen vrijspelen en zich inschrijven voor de lessen.

Voor de jeugd organiseren we het gehele jaar door verschillende evenementen.
De voorzitter van de jeugdcommissie zit namens de jeugd in het algemene bestuur en verantwoordelijk voor het coördineren van alle de jeugdactiviteiten. De voorzitter van de jeugdcommissie doet dit niet alleen, maar heeft een aantal betrokken ouders / leden aan de zijde om te assisteren.

Alle evenementen  & Grote club actie:
Elma v.d. Bos             (evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl)

Jeugdparktoernooi:
Miranda Kouwenhoven (jeugdtoernooi@ltcnaaldwijk.nl)
(vacature)

Open Jeugdtoernooi:
Miranda Kouwenhoven (openjeugdtoernooi@ltcnaaldwijk.nl)
(vacature)

Competitie (competitie vanaf 12 jaar):
Carianne Lievaart        (competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl)

Tenniskids (competitie en evenementen 6 t/m 12 jaar):
Jessica Zwinkels          (tenniskids@ltcnaaldwijk.nl)