Business Club

LTC Naaldwijk Business Club

Heeft u ook een binding met tennis en met LTC Naaldwijk? En spreekt het u aan om in het verlengde hiervan uw relatienetwerk te versterken en tegelijkertijd uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen én uw naamsbekendheid te vergroten? Dan is de LTC Naaldwijk Business Club vast en zeker iets voor u! Aanmelden is al mogelijk.

LTC Naaldwijk heeft de afgelopen jaren enorme positieve ontwikkelingen doorgemaakt. We zijn gegroeid qua aantal banen, maar ook qua leden. Verder is ons park met alle faciliteiten en activiteiten natuurlijk ‘the top of the bill’. De oprichting van een business club zien we daarom als een logisch vervolg. Ons prachtige park aan de Hoge bomen biedt immers de perfecte entourage om zakelijke en sportieve aspecten te combineren.

Heel graag willen we bedrijven die LTC Naaldwijk een warm hart toedragen, nader aan ons binden. Dat wil zeggen: samen een lange termijn relatie opbouwen om ook toekomstige ontwikkelingen zeker te kunnen stellen. Uiteraard staat hier een aantal aantrekkelijke en passende ‘privileges’ tegenover. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 1.000,-- excl. btw voor bedrijven en € 750,-- incl. btw voor particulieren. Hiervoor gelden overigens fiscale voordelen.

Door lid te worden van de LTC Naaldwijk Business Club draagt u in algemene zin bij aan de continuïteit van LTC Naaldwijk. Verder steunen de leden van de business club ook (gezamenlijk te bepalen) projecten of initiatieven, zoals jeugdtennis, toptennis, G-tennis of uitbreiding en vernieuwing van faciliteiten op ons park.

Als tegenprestatie bieden we u alles wat u nodig heeft om op prettige, informele wijze succesvol te kunnen netwerken. Er wordt weleens gezegd ‘Sport verbindt’. Dat geldt zeker binnen onze business club! Zo kunt u elke maand rekenen op een uitdagende tennisclinic door Burgersdijk tennis met aansluitend een netwerkborrel, maar ook bedrijfsbezoeken en een diner tijdens het open toernooi.

Is uw interesse gewekt? U kunt zich hier direct aanmelden. Toch liever eerst nog wat meer informatie? Bekijk dan de informatiebrochure. Daarna nog vragen? Remco Salome, voorzitter van de LTC Naaldwijk Business Club, staat u graag te woord! U kunt hem mailen via businessclub@ltcnaaldwijk.nl. Samen met Joris van Dijk vormt hij de basis van het bestuur. Nieuwe bestuursleden worden binnenkort gekozen uit de leden van de business club.

Businessclub leden

• Bischoff in & verkoop