Tennislessen

Informatie  eerste Wintercursus 2018-2019:
De wintercursus in de Van der Ende Hal start vanaf 1 oktober t/m 30 december en bestaat uit 11 lesweken en 2 keer vrij spelen.

De wintercursus op de buitenbanen start ook vanaf 1 oktober t/m 30 december en bestaat uit 10 lesweken.
Voor de jeugd bestaan de clublessen uit 26 weken.

Je kunt je inschrijven via de website: www.burgersdijktennis.nl

Niet leden kunnen zich niet opgeven voor de tennislessen! Je moet je eerst aanmelden als nieuw lid bij de ledenadministratie van LTC Naaldwijk: ledenadministratie@ltcnaaldwijk.nl.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Uiterste inschrijfdatum is 15 september 2018.
Indien je inschrijving na deze datum binnenkomt, kun je alleen worden geplaatst als er nog ruimte is in een geschikte groep!

Voor de lesdata winter 2018 en het lesreglement verwijzen wij je graag naar onze website.

Tenniskids Blauw is voor alle kinderen (geb.jaar 2013/2014)op woensdagmiddag. Lidmaatschap van de vereniging is dan nog niet vereist.

Selectiespelers worden persoonlijk uitgenodigd voor de selectietraining winter 2018.