Jaarrond
Bij aanmelding als lid bij LTC Naaldwijk ben je jaarrond lid. Dat betekent dat je het hele jaar op de buitenbanen (smashcourt) kunt spelen. Naast het Jaarrond lidmaatschap bieden we ook een zomer- en winterlidmaatschap aan. (zie hieronder)

Lidmaatschapvormen

JEUGD
Voorbereidend tennis
Voor 4- en 5-jarigen voor een kortere periode als eerste kennismaking met de tennissport.
Junior mini
Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.
Junior
Voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 17 jaar

SENIOREN
Senior
Men is senior vanaf het jaar waarin men de leeftijd van 18 jaar bereikt. Deze leden kunnen tussen 08.30 en 23.00 uur spelen en mogen ook aan competities deelnemen.
Senior dag
Als senior daglid mag je elke dag spelen van 08.30 tot 19.00 uur. Je kunt niet deelnemen aan competities, maar wel aan club- en opentoernooien.
Zomerlid
Als zomerlid kun je onbeperkt tennissen in de maanden juli, augustus en september. Met deze vorm van lidmaatschap spelen wij in op die sporters (voetbal, hockey, enz.) die geen activiteiten hebben in deze maanden.
Winterlid
Als winterlid kun je onbeperkt tennissen in de maanden november t/m maart op de onoverdekte smashcourt banen.

Voor zowel het zomer- als winterlidmaatschap is van toepassing dat je niet kan deelnemen aan officiële KNLTB toernooien, alsmede competitie en parktoernooien die via de KNLTB lopen.

TARIEVEN
Klik hier voor de tarieven.

Wil je lid worden?
Vul dan het aanmeldingsformulier in. Op dit moment hebben wij geen wachtlijst voor nieuwe leden. Dat betekent dat je vrij snel na aanmelding en betaling van het inschrijfgeld en de contributie al kunt starten met tennissen!

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 22,50. Maak dit bedrag  tegelijk met je aanmelding over op Rabobank nummer: NL46 RABO 0156 6162 03 t.n.v. Ledenadministratie LTC Naaldwijk. Als wij zowel het aanmeldingsformulier als het inschrijfgeld hebben ontvangen, is je aanmelding definitief. Je krijgt van ons dan zo snel mogelijk bericht over je lidmaatschap.

Opzeggen?
Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie op onderstaand adres. Je opzegging dient vóór 15 november voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen binnen te zijn. Anders verlengen we je lidmaatschap automatisch.

Ledenadministratie LTC Naaldwijk
Jan Dijsselbloem
’s-Gravenzandseweg 63
2671 JK  Naaldwijk