Intergreen Open Bloemen toernooi

Intergreen Open Bloemen Toernooi Naaldwijk

Geslaagde editie met winnaars Jeroen Camfferman en Elysia Pool

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi van tennisvereniging LTC Naaldwijk is in de hoogste categorie heren enkel (speelsterkte twee) gewonnen door Jeroen Camfferman (G.L.T.C. Be Quick). Bij de dames enkel (speelsterkte twee) werd Elysia Pool (Meppeler L.T.C.) de poule winnaar. In totaal namen 669 sportieve Westlanders en tennisliefhebbers van buiten de regio deel aan het toernooi, dat van 29 juli tot en met 6 augustus 2017 plaatsvond. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde 54ste editie van het open toernooi, met grotendeels mooi weer en spannende wedstrijden.

Drukste tennistoernooi van de regio
In totaal werden 500 wedstrijden gespeeld. Rekening houdend met de baancapaciteit moesten sommige onderdelen al voor de inschrijvingsdeadline worden gesloten. Deelnemers die aan twee onderdelen meededen, speelden in totaal soms wel tien wedstrijden in deze toernooiweek. Zij waren veelvuldig op het tennispark aanwezig. Echter waren er ook deelnemers die helaas al snel waren uitgespeeld. De vele supporters bezochten het park gedurende de hele week om de spelers aan te moedigden tot in de finales. Mede door het enorme enthousiasme van alle spelers en supporters en de informele sfeer op het tennispark was het voor de organisatie ook een geslaagde week.

Op alle niveaus een strijd om de winst
Aan het open toernooi deden alle niveaus mee, van speelsterkte 2 tot en met 8. Dit draagt bij aan de populariteit van het toernooi: gezellige en spannende wedstrijden wisselen elkaar af. Dat er zoveel sterke spelers meedoen komt volgens de organisatie onder andere door de lijn die LTC Naaldwijk de laatste jaren heeft ingezet om het tennisniveau binnen de vereniging te verhogen. In mei van dit jaar speelde LTC Naaldwijk mee in de eredivisie met spelers als Arantxa Rus en Robin Haase.

€669,- voor Stichting On Wheels
Het Intergreen Open Bloemen Toernooi Naaldwijk steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting On Wheels uit Maasdijk. Sporten, maar ook een uitje of vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting On Wheels biedt mensen met een beperking, zoals de ziekte van Duchenne, het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit. Van iedere deelnemer wordt € 1,- aan dit goede doel gedoneerd.

Fotoverslag

Open Bloemen Toernooi 2017

669 spelers hebben in 9 dagen 500 wedstrijden gespeeld! Wat een gezelligheid op en naast de baan!

IMG-20170730-WA0004.jpg
zondag (1).JPG