Intergreen Open Bloemen Toernooi

Romano Frantzen en Esther van Sprakelaar winnaars

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi is in 2018 in de hoogste categorie heren enkel (speelsterkte twee) gewonnen door Romano Frantzen (THOR De Bataaf). Bij de dames enkel (speelsterkte vier) won Esther van Sprakelaar (T.V. Dekker Rokkeveen) de finale. In totaal namen 630 sportieve Westlanders en tennisliefhebbers van buiten de regio deel aan het toernooi, dat van 28 juli tot en met 5 augustus 2018 plaatsvond. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde, zonnige 55ste editie van het open toernooi, met grotendeels mooi weer en spannende wedstrijden.

Drukste tennistoernooi van de regio
Aan het open toernooi deden alle niveaus mee, van speelsterkte 2 tot en met 8. In totaal werden 508 wedstrijden gespeeld. Deelnemers die aan twee onderdelen meededen, speelden in totaal soms wel tien wedstrijden in deze toernooiweek. Zij waren, samen met hun supporters, veelvuldig op het tennispark aanwezig. Tijdens de Q Music Foute Party op vrijdagavond gingen de voetjes van de vloer. Door het enthousiasme van de spelers en supporters en de gezellige sfeer op het park, was het weer een topweek waar de organisatie met veel plezier op terug kan kijken.

€315 voor Stichting On Wheels
Het Intergreen Open Bloemen Toernooi Naaldwijk steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting On Wheels uit Maasdijk. Sporten, maar ook een uitje of vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting On Wheels biedt mensen met een beperking, zoals de ziekte van Duchenne, het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit. Van iedere deelnemer wordt € 0,50 aan dit goede doel gedoneerd.

56e editie in 2019
In 2019 vindt het Intergreen Open Bloemen Toernooi plaats van 27 juli - 4 augustus. In het voorjaar van 2019 wordt de inschrijving geopend op mijnknltb.toernooi.nl.

winnaars Intergreen Open Bloemen Toernooi