Parkinformatie

Ons 'Intergreen Tennispark' is mooi en rustig gelegen op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. We beschikken over dertien banen (9 smashcourt en 4 gravel) met verlichting. Van de smashcourtbanen bevinden 4 zich in de Van der Ende Hal. Ook is er een miniveld en een oefenmuur aanwezig. Verder vind je bij ons een groot clubhuis met kleedkamers en een prachtig zonnig terras, dat uitzicht biedt op de tennisbanen. Er is voldoende (gratis) parkeervoorziening aanwezig. Het park is jaarrond geopend. Zie menubalk voor de openingstijden van de banen, het clubhuis en de bar.

Intergreen Tennispark

Intergreen hoofdsponsor
Intergreen is sinds de overgang naar het nieuwe park hoofdsponsor van LTC Naaldwijk. Het betrof hier het verbinden van de naam Intergreen aan ons tennispark. Officieel heet ons park dan ook ‘Intergeen Tennispark’. In 2009 verlengde Intergreen het contract voor nogmaals 10 jaar.

Jaarlijks Intergreen Tennis Toernooi
Intergreen organiseert elk jaar het zogenaamde ‘Intergreen Tennis Toernooi’. Daarbij nodigt zij klanten, leveranciers en medewerkers uit voor een gezellige dag annex toernooi. Binnen de bloemen- en plantenwereld is dit toernooi inmiddels uitgegroeid tot een bekend evenement.