Padel introductiemiddag - een daverend succes!

"We hebben genoten", "het was super gezellig", "ik word lid van LTC", "wat een geweldige sport"...

Zomaar een greep uit de vele enthousiaste reacties van de maar liefst 60 deelnemers aan de Padel introductiemiddag bij La Playa op zondag 10 februari.
De middag startte met een professionele Padel demonstratie door Padeltoppers: Miquel Verhagen, Erich Kaya, Raymond Scholtes en de nummer één dames van Nederland: Marcella Koek. Piet Koetsier gaf op ludieke wijze een toelichting op dit schouwspel en verzekerde ons dat iedereen kan Padellen!
Dat was niet te veel gezegd; 15 minuten later startte het Padel toernooi, waarin iedereen vol energie begon te meppen; bij sommigen alsof hun leven ervan af hing. Gelukkig bleven de Padeltoppers in de buurt en coachte elk een baan. Mede dankzij deze professionele begeleiding, maar mogelijk ook door het latente Padeltalent van de aanwezige LTC leden, groeide het nivo zienderogen, met steeds langere en spectaculairdere rallies tot gevolg.
Na 4 uur Padellen was iedereen het erover eens: "Padel-is-super-gaaf!"

Nu we de smaak te pakken hebben gaan we Padel op LTC verder uitbouwen. Zoals: een competitie, een toernooi agenda en we hoorden zelfs al een team enthousiaste dames over een vrijdagavond Padel competitie.. :-).
En daarvoor hebben we vrijwilligers nodig. Meldt je aan via Padel@ltcnaaldwijk.nl ovv 'vrijwilliger Padel' dan hoor je snel van ons. Het wordt super leuk en we hebben er zin in!

Namens de Padel commissie en het bestuur van LTC Naaldwijk bedanken we de Padeltoppers Miquel en Marcella (Burgersdijk Tennis), Erich, Raymond en Piet voor hun geweldige bijdrage waardoor deze middag een droomstart is geworden voor Padel op LTC Naaldwijk!

Het gevolg is dat de aanmeldingen voor de gecombineerde Tennis&Padel Clinic op 31 maart binnenstromen. Dus, wil je nog graag meedoen met deze Clinic tijdens de opening van het vernieuwde park op 31 maart; meldt je dan snel aan via evenementencie@ltcnaaldwijk.nl  ovv 'Tennis&Padel Clinic'; Tot ziens!

Padel is fun, Padel is super leuk; "eigenlijk wordt de wereld een beetje mooier door Padel" (aldus de spreuk op de hoodies van de sponsor De Hypotheek Shop Naaldwijk / Borgdorff Makelaars).

Bedankt namens de Padelcommissie (van links naar rechts):
Raymond Scholtes
Piet Koetsier