Uitblinker van LTC

De Uitblinker is de waarderingsprijs van de Gemeente Westland voor jongeren die zich op bijzondere wijze inzetten voor Westland. Bijvoorbeeld door het doen vrijwilligerswerk, een belangeloze bijdrage op de (sport)vereniging leveren en/of zorgdragen voor mensen in hun omgeving. De prijs wordt eens per jaar uitgereikt en is voor jongeren tussen de 6 en 23 jaar.

Vanuit LTC Naaldwijk hebben we Anne van de Bos aangemeld, voor al haar activiteiten bij onze tennisclub zoals tennislessen geven, toernooiorganisatie en begeleiden/organisatie van meerdere (jeugd)evenementen. En daar zijn vele (jeugd)leden heel erg blij mee!
Zoals wethouder Vreugdenhil tijdens zijn speech bij de uitreiking al zei, alle genomineerden zijn uitblinkers, maar er zijn er maar drie een beeldje krijgen.

Anne mag dan niet De Uitblinker van de gemeente Westland zijn geworden, maar ze is wel Onze Uitblinker. Anne, gefeliciteerd!

De WOS heeft een reportage van de uitreiking gemaakt, die binnenkort te zien is.