Gebruik vrijliggende binnenbanen

Gebruik van der Ende Hal gedurende renovatie.

Afgelopen dagen waren sommige leden verbaasd dat men geen “onbetaald” gebruik kon maken van de binnenbanen.
Deze zijn met name in de ochtend niet altijd bezet.

Het om niets laten gebruiken van deze faciliteit kan echt niet, er zijn leden die stevig betalen om gedurende de periode van 26 weken ‘s-middags en ‘s-avonds te kunnen tennissen met het comfort van licht en verwarming.

De exploitatie van vereniging en stichting welke laatste de hal beheert is simpel, de vereniging huurt het buiten gedeelte jaarrond en de hal van 1 april tm 30 september.
De stichting verhuurt de hal in de tussenliggende periode. Alleen op deze wijze kan een gezonde exploitatie ontstaan, voor vereniging en stichting.

Het tennispark is na 21 jaar intensief gebruik op de schop gegaan, daar hebben jeugd-, dagpas- en seniorleden allemaal ongemak van.
Wat we ervoor terugkrijgen in 2019 is een gerenoveerd tennispark met meer banen en speelmogelijkheden.

Overleg met Raymond of het aanwezige personeel wanneer het minder druk is. Een beetje schuiven met je gewenste tennisuurtje lost al veel op.

Mocht je maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 toch naar binnen willen overleg dan met Raymond of het aanwezige personeel welke baan beschikbaar is voor de huurprijs van € 10,00 per uur per baan. Vaste huurders gaan te allen tijde voor.
Deze situatie is uitsluitend voor de periode van renovatie en geldt alleen als alle buitenbanen bezet zijn (niet geldig bij slecht weer).

Bestuur LTC Naaldwijk
24 oktober 2018