Vacature penningmeester

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste penningmeester voor LTC Naaldwijk

Door het aanstaande vertrek van Wanda Wensveen als penningmeester bij onze vereniging, zijn we met ingang van maart 2019 op zoek naar een nieuwe penningmeester. De penningmeester beheert onze financiën van de Vereniging, stelt jaarlijks de begroting op, betaalt rekeningen en stemt af met de penningmeesters van de Stichting LTC en STREP. Het innen van de contributie wordt door de Ledenadministratie uitgevoerd, onder verantwoordelijkheid van de penningmeester. Je maakt deel uit van het bestuur van de vereniging en bepaalt mede het beleid van onze tennisclub. Het bestuur vergadert één keer per maand. Het uitgebreide functieprofiel staat op de website, onder het kopje Bestuur.

Vind jij het leuk om met cijfers en mensen te werken? Ben jij accuraat en beschik jij over financieel inzicht?

Als jij jezelf in bovenstaand profiel herkent, wacht dan niet en bel, mail of app met Henk Salome (voorzitter) of Hans Mulder (secretaris).
Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel, mail of app Henk en Hans dan ook.

Henk Salome (voorzitter)
mail: bestuur@ltcnaaldwijk.nl