Beperkt vrij spelen - tennis 4 daagse

Donderdag 23 augustus (dag 4)

Vandaag alweer de laatste dag..... wat gaat het snel. Bij binnenkomst zagen veel kinderen Boyd al zitten....oh nee toch bootcamp werd er met een glimlach op veel gezichten gezegd. Bij Westlandia ging de bootcamp van start, waar de kinderen diverse oefeningen kregen, zoals joggen, hurkend lopen, estafette e.d.

Na deze zware bootcamp was er gelukkig pauze waarin de kinderen limonade, ontbijtkoek, chocola en appel kregen. Dit was erg lekker.

Na de pauze werden er wedstrijdjes gespeeld tot half twaalf. Het laatste half uurtje haddden de kinderen even pauze om te doen wat ze wilden. Daarna stonden er overheerlijke pannenkoeken op de kinderen te wachten.

Hierna zijn de kinderen lekker gaan zwemmen, wat erg gezellig was. Terug op het paviljoen kregen de kinderen ook nog limonade en een zakje chips.

De tennis 4 daagse was zeer geslaagd.
Wij willen graag de begeleiding bedanken:

Steffie, Paul, Boyd, Ludo, Anne, Babette, Bente en de mensen van het paviljoen.

Botenstalling Westland heel erg bedankt voor het beschikbaar stellen van de schuiten.

En de businessclub bedanken we voor de financiële bijdrage van deze 4 daagse.

Woensdag 22 augustus (dag 3)

De kinderen zijn werderom gestart met de warming up. Na 2 rondjes, en wat oefeningen werd er eerst een nieuwe groepsfoto gemaakt met de rode kinderen erbij!

Na de foto ging elk groepje naar zijn eigen begeleider toe, Ludo, Steffie, Paul, Anne en Bente. De groepjes gingen aan de slag met diverse tennisoefeningen of naar Westlandia om daar slagbal, hockey en voetlbal te gaan spelen.

Tussendoor was er een pauze om even wat te drinken en wat gezonds te eten. Na de pauze gingen de kinderen de tennisbaan weer op.

Met de lunch werden de kinderen dit keer verwend met patatjes, zodat ze met goed gevulde buikjes naar Westlandia toe konden om daar de volgende spellen te spelen: voetbal, trefbal, steen papier schaar met de ladders (op de grond) en slagbal.

Door de warmte was het best vermoeiend, maar de kinderen hebben weer alles gegeven.
Ten slotte zijn er nog diverse spel oefeniingen gespeeld bij LTC Naaldwijk.

Ook dit was weer geslaagd!
Voor foto's klik hier

Dinsdag 21 augustus (dag 2) was een warme dag.
Om 9 uur startte dag 2 natuurlijk met de warming up. Twee rondjes hardlopen om 3 banen. De kinderen werden gespiltst in geel, groen, oranje en rood waarna ze diverse tennisoefeningen kregen of naar Westlandia gingen. Bij Westlandia konden de kinderen zich uitleven met slagbal en trefbal

In de pauze stond er wat te drinken klaar met een frisse, gezonde appel.
Na de pauze gingen de tennisoefeningen verder, dit rouleerde.

Tijdens de lunch waren er lekkere broodjes met knakworst en ander beleg. Met een goed gevulde maag, gingen ze lopend naar de boten.

Het weer werkte goed mee, dus de vaartocht was geslaagd.
Terug bij LTC kregen de kinderen nog een verkoelend ijsje.
Weer bedankt voor deze geweldige dag! De kinderen genoten van dag 2.

Voor foto's klik hier

Maandag (20 augustus 2018) was de eerste dag van de tennis 4 daagse. Ruim 40 kinderen deden mee aan de eerste geslaagde dag.

De kinderen begonnen met een warming up, waarna ze met diverse tennis-oefeningen aan de slag gingen onder begeleiding van Paul, Steffie en Babette.
In de pauze kregen de kinderen limonade met een lekkere gezonde appel.

Na de pauze gingen ze het tennisspel move up - move down spelen (single en dubbel) en door naar Westlandia voor andere sporten namelijk hockey, voeltbal en diverse andere spelletjes. Maar natuurlijk hoort daar ook een bootcamp bij van Boyd! Boyd bedankt......

Na deze zware bootcamp hadden de kinderen wel een lunch verdiend!

De buikjes waren vol, de kinderen waren bijgekomen, dus... er kon weer verder 'gespeeld' worden, maar dit keer met het springkussen, STOELENDANS, rondom de tafel en dubbelen!

Het weer werkte goed mee, al met al een zeer geslaagde eerste dag!

Voor foto's klik hier