Herfstcompetitie

De indeling voor de herfstcompetitie 2017 is bekend. Opgeven hiervoor is niet meer mogelijk. Opgeven voor de herfstcompetitie 2018 kan t/m 30 juni 2018.

Wat moet je weten over competitie spelen?
Geen garantie:
Jeugdleden kunnen deelnemen aan de voorjaars- en de najaarscompetitie. Hiervoor moet je je wel tijdig inschrijven! We doen ons best om iedereen in te delen, maar we kunnen geen garantie geven dat je ook echt mee kunt doen. De technische commissie van LTC Naaldwijk en de tennisschook maken gezamenlijk de indeling. Uiteraard letten zij daarbij op niveau en eventueel selectie spelende jeugd.

Zondag
Jeugdleden kunnen competitie spelen op zondag. Wanneer je besluit om competitie te gan spelen, dan verwachten we wel dat je 7 weken beschikbaar bent voor je team. Ook geldt als voorwaarde dat je hebt deelgenomen aan de winterlessen van LTC Naaldwijk en je dient lid te zijn van onze vereniging.