Sponsoravond 'Aan het Net Werken'

Sponsors volop in beweging

Als dank voor hun steun en betrokkenheid bij LTC werden onze sponsors op 25 september in het zonnetje gezet. De avond stond in teken van ‘bewegen’. Maurice van Veldhooven gaf hen praktische handvatten om hun bedrijf (meer) ‘in beweging te krijgen’. Daarna kwam iedereen ‘in actie’ tijdens de warming-up door Fitcentre The Gym en de clinic onder leiding van vier spelers van het hoofdklasse mixteam en Burgersdijk tennis. Tot slot werd er volop genetwerkt en nagepraat over de gezellige avond.

Sporten mag, Bewegen moet
De spreker van de avond Maurice van Veldhooven (atleet, fysiotherapeut, AdFysio De Lier, Van Veldhooven SportConsultancy en verbonden aan Sparta Rotterdam) gaf een presentatie met als titel “Sporten mag, Bewegen moet”. Met schokkende cijfers van het CBS werd het belang van ‘bewegen’ voor gezonde medewerkers en een ‘Gezond Beleid’ duidelijk gemaakt, maar ook wat het feitelijk kan opleveren. En zijn uitdagende teksten als "Succes is een cocktail van de juiste ingrediënten, falen slechts een gebrek aan methode" en “In zweet is nog nooit iemand verdronken”, gaf stof tot nadenken.

Samenwerken tijdens de warming-up
De ludieke warming-up voorafgaand aan de clinic werd verzorgd door Peter van Staalduinen en Myrthe van den Heuvel (leden van LTC en eigenaren van Fitcentre The Gym in ’s-Gravenzande). Door verrassende oefeningen in de Van der Ende Hal werden de sponsors uitgedaagd om te samenwerken. Want alleen dan kan je met z’n vieren zaklopen in één grote zak en kom je samen met de ruggen tegen elkaar van de grond… The Gym biedt een oplossing voor beweging in de breedste zin van het woord.

Tennissen met hoofdklassespelers
De hoofdklasse mixteamspelers Steffie Weterings, Nicolette van Uitert, Arko Zoutendijk en Mark de Jong samen met Mark-Paul Burgersdijk brachten tot slot de sponsors op de baan in beweging. Alle tennisslagen kwamen aan bod en de diverse tips werden direct uitgeprobeerd. Aansluitend werden korte tactische partijen gespeeld met/tegen de hoofdklassespelers, op zoek naar het winnende punt.     

Voor meer informatie over de partners tijdens deze sponsoravond zie:
www.vanveldhooven.com; www.adfysio.nl; www.thegym.nl; www.burgersdijktennis.nl

Sponsors LTC Naaldwijk