Competitie Spelen bij LTC NAALDWIJK?
Bij LTC Naaldwijk zijn er verschillende mogelijkheden tot het spelen van competitie. Er is al sinds 20 jaar een zogenaamde Westland Competitie. Dit is een competitie die op 7 zaterdagen in het voorjaar wordt gespeeld. Een andere vorm is de competitie via de KNLTB met het onderscheid tussen de voorjaarscompetitie en de herfstcompetitie.

Verschillende dagen
Er zijn voor de senioren competities op dinsdag overdag, donderdag overdag, vrijdagavond, zaterdag overdag en zondag overdag. Voor de jeugd is er een voorjaars- en herfstcompetitie op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondag overdag. In de tijd dat er competitie gespeeld wordt op het park, is er maar een beperkt aantal banen beschikbaar voor recreatietennis.

Inschrijven
Ruim van te voren krijg je via de website informatie over het inschrijven voor de competitie. Dit vindt altijd al in een vrij vroeg stadium (enkele maanden van tevoren) plaats. Er is bij LTC Naaldwijk een bestuurslid technische zaken te weten Pieter Eenhoorn. De senioren competitie wordt gecoördineerd door Gerard van den Bos en Wanda Wensveen. Zij zijn via de mail te bereiken: competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl. Bij de jeugd is Frank van der Burg aanspreekpersoon: competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Geen verworven recht…
Het spelen van competitie is geen verworven recht. Als je het afgelopen jaar competitie speelde, heb je niet direct de garantie dat je het komende jaar weer mee kunt doen. Het aantal plekken voor de competitie is beperkt. Bovendien moeten ook nieuwe leden en jeugd in de competitie kunnen instromen. Bij een te groot aantal inschrijvingen besluit de technische commissie in overleg met het bestuur wie er wel niet mogen deelnemen.

Dispensatie
Sinds enkele jaren is het mogelijk om voor een speler dispensatie te vragen om in twee competitiesoorten (dus per speelweek twee keer) te mogen uitkomen. Ook het spelen voor twee verenigingen in één bepaalde competitie is met dispensatie mogelijk. Deze regeling zal in 2013 ook onverkort weer gelden. Als je als speler van deze regeling gebruik wil maken, mail dan naar competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl vóór 22 februari. (ook als je hier al eerder over gemaild hebt)

Invallen
Wil je alsnog competitie spelen als invaller of wil je je bij een team voegen? Mail je verzoek naar competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl. Wij bekijken dan de mogelijkheden.